[color=blue]FOTO DANA – BH Jezera – Bijelo jezero – Zelengora [/color]

Jezero Nuga

Bijelo jezero na Zelengori smješteno je oko 500m južnije od  Crnog jezera. Zovu ga i Zeleno jezero, zbog njegove boje. Njegova dužina je oko 90 m, širina oko 70 m, dok dubina iznosi oko 2,5 m. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1450 m.

5 komentara

  1. BOSNA JE NAJBOLJA ZEMLJA NA SVIJETU-VJERUJTE MI A U NJOJ BIT CE RATA AKO SE NESTO NE PODUZME.SRBI SU U BOSNI ZA VRIJEME 1992.-1995. KLALI DJECU CAK OD JEDNE G.A STO JE NAJGORE….RATKO MLADIC JE REKAO (KADA JE ZAPOCINJAO RAT U RBIH):NISTA NE IZBJEGAVAJTE,UBIJTE I DJETE U MAJCI!” TO JE SRAMOTNO DJECA DA SE UBIJAJU???SILOVANO JE PREKO 30.000 ZENA BOSNJAKINJA,CAK (PROCITALA SAM U KNJIZI ”MOLILA SAM IH DA ME UBIJU”),DA JE JEDNA ZENA SILOVANA 150 PUTA!?TREBA SE OSVETIT I TREBA SE PRENOSITI S KOLJENA NA KOLJENO STA SE DESAVALO U REPUBLICI BOSNI I HERCEGOVINI! ZA MENE JE BOSNA JOS UVIJEK I ZAUVIJEK REPUBLIKA!

  2. A jeste glupi, kad se ide ubijati nep. narod ne gledas sta ubijas i sta koljes, gazi redom sve, dijete kad odraste eto ti ga sa puškom na tebe, prema tome kolji sve od 7. pa do 77 g. al i ove mladje ha ha ha pozz od koljača 92.-94.

Komentariši